Tandheelkunde

Tandheelkunde en kaakchirurgie in Turkije en ons gezondheidscentrum

Een mooie glimlach, kunnen eten en drinken waar u zin in hebt - zonder angst voor pijn - wie wil dat nu niet? Niet iedereen is van nature gezegend met een goed en regelmatig gebit en is dat wel het geval, dan kunnen er ongemakken ontstaan met het klimmen der jaren. Wat de oorzaak ook is: niemand hoeft door het leven te gaan met zorgen over zijn of haar gebit.

 

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van betaalbare reisarrangementen voor deskundige tandheelkundige behandelingen in Istanbul. Daar kunt u terecht voor zowel functionele als cosmetische ingrepen. 

Functionele tandheelkunde

Dit is de basis. Gebitsproblemen kunnen niet alleen eten en drinken lastig maken, maar ook zorgen voor andere gezondheidsrisico's. IJsjes niet durven eten, niet in een appel kunnen bijten of op een harde broodkorst kunnen kauwen is vervelend, maar daar valt mee te leven.

De Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (NMT) waarschuwt echter dat een slecht gebit of tandvleesproblemen ook de spijsvertering ernstig aantasten en de kans op hart- en vaatziekten vergroten. Daarnaast blijken mensen met een gezond gebit (met meer dan 25 tanden en kiezen) minder last van hartstoornissen te hebben dan mensen met minder dan tien tanden. Bij ontstoken tandvlees neemt de kans op een hart- of vaataandoening met 20 procent toe.

 

Alle reden dus om het gebit goed op orde te hebben en te houden! 

Cosmetische tandheelkunde

Een mooi, natuurlijk ogend gebit kan uw gezicht een fris en jeugdiger uiterlijk geven. Daarbij wordt niet alleen gelet op het gebit zelf, maar ook op de natuurlijke uitstraling en vorm van het gezicht. Een goede tandarts heeft ook daar oog voor. 

 

Onder cosmetische of esthetische tandheelkunde valt onder meer het plaatsen van implantaten, kronen en facings. Het laatste houdt in dat een laagje porselein op de tanden wordt aangebracht om onvolkomenheden als verkleuringen of scheefstand te maskeren. Implantaten zijn eigenlijk kunstwortels die in het kaakbot geschroefd worden en zo een solide basis worden voor kronen (kunsttanden of -kiezen), bruggen (ter vervanging van een rijtje ontbrekende tanden of kiezen) of een prothese.

DimaMed en tandheelkunde

Voor zowel esthetische als functionele behandelingen in Istanbul kunt u terecht bij DimaMed. De kennismaking gebeurt uiteraard in Nederland. Onze kaakchirurg uit Turkije vertelt u na onderzoek van uw gebit wat zijn behandelplan is, hoe het zal worden uitgevoerd en wat de kosten ervan zijn. U kunt zelf bepalen wanneer u wilt afreizen naar Turkije en weet bij aankomst precies wat u te wachten staat. Bovendien wordt er tijdens uw verblijf persoonlijke begeleiding geregeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over bijkomende stress: wij begrijpen als geen ander dat een buitenlandse reis voor een - soms ingrijpende - medische behandeling al genoeg spanning geeft. Bent u weer thuis, dan is er binnen vier weken een nacontrole ter afsluiting van het arrangement. 

werkwijze

 1. Afspraak voor een intakegesprek
 2. Intake bij uw kaakchirurg
 3. Behandelplan + behandelproces + prijsafspraak
 4. Datum behandeling inplannen + reserveren hotel + transfer
 5. Boeken van vliegticket  (als u de vertrekdatum heeft bepaald)
 6. De behandeling in Istanbul met persoonlijke begeleiding
 7. Nazorg, na terugkomst in Nederland: controle binnen vier weken 

 Uw voordelen als u kiest voor een tandheelkundige behandeling bij DimaMed:

 • Deskundige specialisten
 • Jarenlange ervaring in het organiseren van tandheelkundige reizen naar Istanbul
 • Gratis verblijf, vervoer en chauffeur tijdens de behandelperiode in Istanbul
 • Gratis röntgenfoto van de hele kaak (OPG) in Istanbul
 • Indien nodig een gratis botprothese
 • Gratis tijdelijk gebit tijdens uw behandeling
 • Gratis nacontrole in Nederland door dezelfde kaakchirurg

Veel tevreden cliënten gingen u al voor. Zij getuigen van de vriendelijke service, de lage tarieven en de professionaliteit en goede nazorg van onze behandelaars.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Zoek vrijblijvend contact met ons, wij staan u graag te woord.