Haartransplantatie

weer een volle bos haar

Wordt uw haar dunner of wordt u (gedeeltelijk) kaal? Voor zowel mannen als vrouwen is kaalheid iets waar wat aan te doen is. U kent de voorbeelden wel van zangers Gerard Joling en Frans Bauer, zij schamen zich niet om toe te geven dat zij een haartransplantatie hebben ondergaan. En ze zijn blij met het resultaat!

Wij garanderen u:

  • dat u na de behandeling zichtbaar meer haar heeft
  • dat u geen hechtingen of littekens ziet
  • een snelle genezing
  • een pijnloze behandeling dankzij lokale verdoving
  • bijzonder lage prijzen door onze samenwerking met klinieken in Istanbul en Nederland

Kaalheid kan ontstaan door aanleg of een medische aandoening. Maar waar de één de schouders ophaalt en het voortschrijdend proces gelaten accepteert, kan het haarverlies voor een ander een bron van dagelijkse onzekerheid en onvrede zijn.

 

Kaalheid hoeft u dus niet te accepteren: wij kunnen u helpen er vanaf te komen. Veilig en onder strenge hygiënische omstandigheden.

behandelingen

Op een gezonde huid zitten zo’n 140.000 haarzakjes (groepjes haarwortels) en per keer kunnen ongeveer 3000-4500 haarzakjes getransplanteerd worden. De haarzakjes, ook wel grafts genoemd, bevatten elk 2,5 haartjes. Zij kunnen snel en zonder schade van de zijkanten en de achterkant van het hoofd worden gehaald met een motorpunch. De minuscule wondjes genezen snel.

 

Fue 

(Follicular Unit Extraction) geeft u levenslange zekerheid op haargroei. Wij verdelen de haren tijdens de implantatie zo gunstig mogelijk volgens esthetische richtlijnen en vanuit nieuwe technische inzichten. Het aantal mogelijk geïmplanteerde haren op één behandeldag hangt af van de kleur en de dikte van het haar in het donorgebied waar de grafts uitgehaald moeten worden. Ons streven is om ongeveer 3000- 4500 grafts te kunnen transplanteren.

 

De Fue-techniek zorgt voor een optische haardichtheid. U ziet snel resultaat. Na een periode van acht tot twaalf maanden kunt u besluiten of u de haardichtheid verder wil optimaliseren door nog een behandeling in te plannen.

stappenplan

Voorbereiding

Wij raden u aan om ruim voor de ingreep te stoppen met roken, roken vernauwt namelijk de kleine bloedvaten waardoor verstoringen in de genezing van de wondjes op kunnen treden. Dat kan het resultaat van de behandeling nadelig beïnvloeden. Om de schadelijke effecten van roken te verkleinen is een vitamine/mineralen infusietherapie aan te raden. Drugs en alcohol zijn in het voortraject en vlak na de transplantatie uit den boze.

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens een vrijblijvende intake kijken wij of het bij u mogelijk is om een haartransplantatie uit te voeren. Er zal met een speciale loeplamp onder de huid naar de gezonde grafts gekeken worden. Samen zien wij dan hoeveel haartjes uw haarzakjes bevatten en hierna kunnen wij u adviseren hoeveel grafts in één sessie bij u getransplanteerd kunnen worden. U krijgt antwoord op al uw vragen en uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen.

Behandeling in Nederland of in Istanbul

1.    U maakt een afspraak voor een intake gesprek.

2.    Tijdens het gesprek krijgt u informatie over de gebruikte techniek.

3.    U krijgt een hoofdonderzoek om de mogelijkheden in kaart te brengen en om te bespreken waar uw behandeling het beste   uitgevoerd kan worden.

4.    De locaties van de ingreep worden bepaald: waar worden grafts weggehaald en de haartjes vervolgens geïmplanteerd.

5.    Het contract wordt ondertekend.

6.    Wij spreken de datum van de behandeling af.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Zoek vrijblijvend contact, wij staan u graag te woord.