World Medi Tour

medische behandelingen zonder zorgen

DimaMed maakt cosmetische chirurgie en medische behandelingen voor iedereen mogelijk door samenwerking met WoldMediTour. Zij verzorgen en organiseren geheel verzorgde reizen naar Turkije, waarvoor wij het voorbereidende werk verrichten. Een cosmetische behandeling van het lichaam is net zo normaal als iedere andere medisch ingreep. De kwaliteit van de behandelingen in de klinieken in Turkije is bijzonder goed, de medische standaard is hoog en de kosten zijn veel lager dan in Nederland.

 

U krijgt dus hoge kwaliteit van zorg voor een redelijke prijs, terwijl het welzijn van u als klant centraal staat. Hier in Nederland wordt de voor- en nazorg gedaan, wij regelen uw vliegtickets en hotelboekingen en wij onderhouden nauw contact met de (tand)artsen in Turkije. Ook kunt u voor vruchtbaarheidsbehandelingen via IVF terecht in Turkije. Er zijn daar vaak meer mogelijkheden dan hier in Nederland omdat men andere protocollen hanteert.

Alle ingrepen worden uitgevoerd door de beste professionals in Turkije, u bent verzekerd van het gewenste resultaat.

 

Als u meer wilt weten over de behandelingen waarvoor u in Turkije terecht kunt, neem dan contact op met DimaMed. Wij denken graag met u mee. Of kijkt u op de website van WorldMediTour