huishoudelijke hulp

Bent u op zoek naar ondersteuning in uw huishouden, dichtbij waar u woont in Zaandam? Het is natuurlijk prettig als u comfortabel en aangenaam thuis kunt blijven wonen;  in uw eigen vertrouwde omgeving, huis en prettige buurt. Maar soms is voor uw huishouden wat extra huishoudelijke hulp erg welkom. Bijvoorbeeld als u een dagje ouder wordt, ziek bent (geweest) of een ongeval heeft gehad. In die of andere gevallen kunt u met een gerust hart een beroep doen op onze medewerkers. 

 

 

vast gezicht

Het is prettig als u kunt rekenen op een ‘vast gezicht’. U krijgt door ons een vaste zeer ervaren medewerker toegewezen. Het is fijn als u daarop kunt vertrouwen en elkaar goed leert kennen. Wij hebben medewerkers van diverse nationaliteiten en proberen zoveel mogelijk te zorgen dat er iemand bij u komt die past bij uw wensen en achtergrond. En dat betekent dat we de dingen kunnen doen zoals u dat graag wilt, met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Vertrouwd, veilig en betrouwbaar: een goed gevoel, zowel voor u als voor uw naasten.

welke werkzaamheden?

Wij werken met professionals die een kei zijn in hun vak. Of het nu gaat om afwassen, het bed opmaken, strijken, stofzuigen, schoonmaken of andere taken, zij helpen u. Dat doen ze goed en op een prettige manier.Als u zelf niet meer al uw dagelijkse werkzaamheden kunt verrichten, dan staat ons team graag klaar om u te helpen met deze werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan afwassen, het huis schoonmaken en boodschappen doen.

Aanvragen en vergoeding

De huishoudelijke hulp is een Wmo-voorziening en vraagt u aan via de gemeente waar u staat ingeschreven. Wij hebben een contract met de gemeentes Zaanstad, Wormer, Oostzaan, Landsmeer en Purmerend. U kunt zich hiervoor bij het dichtstbijzijnde Sociaal Wijkteam aanmelden, zij nemen dan contact met ons op. 

 

Aan de hand van uw Wmo-ondersteuning kijken wij samen met u naar de voor u gewenste hulp.U betaalt zelf nog € 19,- per maand als eigen bijdrage. In sommige gevallen wordt het ook (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. 

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.